seca emr flash 101.

Downloads.

Basis:

seca emr flash 101.

Ny: seca directprint module inkluderet!

Her kan du downloade den aktuelle basisapplikation.

Option 1:

seca keyboard module.

Her kan du downloade den aktuelle version af seca keyboard modulet.

Option 2:

Moduler.

Her stiller vi færdige moduler til integration i udvalgte PDMS'er og til anvendelse med standardprotokoller til rådighed.

Option 3:

API.

Her får du grænsefladebeskrivelsen til programmering af et modul til dit EMR som HTML-hjælpefil. Til illustration indeholder denne pakke et eksempel på et modul.

seca Service.

For seca integration produkter.

Som førende på verdensmarkedet i medicinske vægte tilbyder vi dig selvfølgelig også en førsteklasses service. Sammen med vores afdelinger, partnere og forhandlere danner seca et globalt service-netværk, der sørger for, at vores produkter fungerer upåklageligt.

•     Justeringsservice på stedet, inklusive kalibrering og justering
  •     EMR integrationsservice som fjernservice eller på stedet
  •     Software support som fjernsupport eller på stedet