seca software.

Til de højeste standarder.

seca software.

Pc-softwaren seca analytics 115 udvider seca mBCA 515 med flere nyttige funktioner: Med deres hjælp kan data og målte værdier på den ene side indstilles trådløst i ethvert Patient Database Management System (PDMS). På den anden side har det ekstra modul, Kardiometabolisk risiko, en terapiplanlægger til diætforløb, eller giver mulighed for, alt efter behov, at samle og udskrive en patients undersøgelsesresultater. Som en værdifuld hjælp til patientsamtalen.

Som kunde til vores seca software har du mulighed for at få fjernbetjent support af os. Hvis du har problemer med installationen eller opsætningen af seca softwaren, kan vores eksperter hjælpe dig direkte*. Vores medarbejdere kobler sig på din computer via seca support softwaren, analyserer problemet og afhjælper det. Det er kun muligt at oprette forbindelse til din computer, hvis du er indforstået med dette.

Softwaren kører på følgende styresystemer:

• Windows 7
  • Windows XP
  • Windows Server 2003
  • Windows Vista
  • Windows Server 2008
  • Windows 2000

(En installation er ikke nødvendig)

* Denne service er ikke gratis.

seca emr flash 101 giver dig mulighed for at integrere dataene direkte i et PDMS. Til internationale standarder. Her kan du downloade den gratis software direkte: